Thursday, April 29, 2010

button LIKE :D


yeaah , sekarang saya dah ada button like seperti di facebook
teruja teruja teruja :D
lepas ni kalau korang malas nak comment , korang tekaan je button 'like' macam kat bawah ni k
oh tidak paksa , saje je ni buat sebab macam seronok jee :D
and then dia akan keluar kat recent activity di facebook korang

korang nak buat gak tak ? okay saya bagi link , tak susah , senang je caranyaa (:
actually , thanks to these blogs

http://detikhari.blogspot.com/
http://helenalatisha.blogspot.com/

but the exact source from here
a big thanks to arc for the codes (:
http://www.arcx13.com/2010/04/butang-like-facebook-untuk-setiap-entri.html

saya usha2 blog mereka dan akhirnya terhasil lah button ini
cubalaah (:


boring takde kerja , macam2 saya nak buat :D





6 comments:

syaril said...

nak nak :)

sindaDila said...

hehe try laa :D

ARC™ said...

they took it from my blog =)

sindaDila said...

hehe yup , i follow the sequences then finally i got all the codes from you
a big thanks to you actually (:

Iznie said...

wow..macam best ney... :)

sindaDila said...

hehe try lah :D