Friday, April 23, 2010

♥ Hlovate


siapa yang pernah dengar nama Hlovate ni sila angkat keyboard sekarang haha

Hlovate
nama yang sungguh unik bukan ? (:
yeep dan semestinya seunik karya yang dihasilkan

pertama kali membaca novel karya beliau , terus dapat daya tarikan yang membuak-buak
tidak tahu mengapa tapi memang best sangat
daripada gaya tulisan Hlovate , memang dapat rasa beliau mempunyai pengetahuan yang sangat luas . sangat knowledgeable dan secara tidak langsung bila baca novel Hlovate , memang macam2 kita akan tahu .
novel yang sangat sweet , cara penyampaian dakwah yang sempoi , memang boleh menginsafkan laah . pendek kataa dari semua sudut memang best ! tapi kalau panjang kata , mantaap laah haha

alahai dila cerita melampau padahal baru baca buku ni jee punn



Versus mengubah haluan hidup dengan pusingan arah 180 darjah . Bacalah jika anda juga ingin berubah menjadi lebih baik , insyaAllah !
(tulisan di belakang novel)

taknak cerita banyak2 coz nanti korang tak suspen baca kalau da ada niat nak beli ni :DD

tapi memang da jatuh cinta dengan Hlovate ! lepas ni nak beli karya yang lain pulak .
Kepada peminat noveel , beli laa koraang , serious tak ruugi (: *promote*
duluu aku peminat alaf21 . memang gila gaak kebanyakan novel dorang
tp sekarang da pindah ke novel2 islamic
then yang terbaruu lebih specific kepada karya Hlovate .
a big thanks to Nur Assyuhada yang memperkenalkan novel ni
terror aa dia impressed aku suruh bacaa
and then now aku nak impressed peminaat2 noveel yang lain laak ahaa

tapi agak ketinggalan jugak sebenarnya ni . da ramai yang kenal Hlovate kan . da lama da pun novel terbitan beliau ni . kalau tak silap since 2006 kot . tp Versus ni paling baru kua laa (:

actually , siapa yang sekarang rasanya ingin melakukan perubahan untuk menjadi yang lebih baik , korang akan sukaa sangat baca novel ni
sangat sesuaaai (:

ok nak tunjukkan karya2 Hlovate yang lain lak









lepas ni nak beli Tunas ;)





14 comments:

ziRaH <3 y0u! said...

yke?
nak try beli lah!
:D

sindaDila said...

yeaah , cubaa2 ! :DD

Adika said...

warh!! bnyk nye novel!!!!

miss_eliana said...

sy da ade sume..
mmg sgt best..
hlovate mmg unik.. :))

sindaDila said...

adika ? peminat novel gak ke ? ;D

sindaDila said...

sis eliana , bestnyaa da ada sumeee !
hlovate best kaan (:

Syahirah Yusof said...

urgh!syiro pun mmg gle mnt nan hlovate nyh.
skrg tga tggl versus jea nk bli.
huie
aAplusbB siyes best!

sindaDila said...

waaah
versus best ! belilaa :D

2la mulaa2 na beli aA+bB tp ramai suggest beli tunas dulu cz aA+bB tu sambungan tunas kan (:

Kachi Kikuto ™ said...

best2 ... pnh bce yg 5thun 5 bln jea huhuhu ...nk try bli yg len lak ar huhu

sindaDila said...

try2 , Hlovate memang best (:

Iznie said...

novel tunas best2...
try ler...hehe

tapi iznie tak bce agi novel versus tue...huuhuh...
lepas ni nak beli aA+bB..hehe

sindaDila said...

konklusi semua best la kaaan ;DD
tapi tak taula berkesempatan ke tak nak beli n baca semua ni , lepas ni da masuk alam baruu huisyh

assyuhada said...

salam!
hhe...
niceee...
da jadi promoter ...
hehe big congratz!
bru nk promote kt dila tunas...u da bace eh?

sindaDila said...

wslm . hehe promoter junior . ikut senior syu :D
yuup3 ! da baca tunas , sangat beest ! ^^