Sunday, May 9, 2010

tagged from iznie


In the name of Allah , the Most Gracious , the Most Merciful


oh sangat pelik kali ini . saya dapat wasiat daripada iznie
tidak pahaam sungguh kenapa dinamakan wasiaat :D
tapi tidak mengapalah , kerana keunikan ituu , saya terima
thanks iznie ^^



haaa tadaaaa ! inilah haiwan tersebut , comel bukaaan :DD


Thank and link the person that gave you the cow
iznie cutee , terima kasih atas pemberian ini HAHA (sorry dear , tak tau lah kenapa , dila asyik nak tergelak je :D )


Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yg paling active atau 7 yg paling tak active
eh2 , da kena pass kat orang pulak ye . waaah best ni ngahaa
okaay pada sesiapa yang terbaca , SILA AMBIL yee , harap maklum . sesuka hati je tuan blog ni ek
(eh suka hati saya laaah :P )


Bagitau dorang yg dorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
kepada pembaca yg terbaca+berminat utk mengambil wasiat ini , WAJIB ke atas anda untuk mengambilnya okay , tidak perlu banyak bunyi . teima kasih atas kerjasama yang diberikan :DD


Cerita 3 perkara@apa yg anda selalu buat sambil tengok tv
-mesti nak ada benda untuk mengunyah
- online HAHA tapi TV selalu akan terabai apabila perkara ini berlaku
-kalau tengah rajin , amik kain , lipat sekali , ha begitula :P


Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
eeemmm yang pelik eh . laaaaaa kalau pelik , saya tak makanlah , kan :DD



Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
cuba yee , okay anda lah cuba tengok sendiri #_#


Feveret soalan ni, camne korang berjumpa spouse or pakwe/makwe korang? Kat mana?
private and confidential , boleh tak ? alaa , boleh kan jela eehh ^^

finish dear iznie !





6 comments:

amin said...

haiwan ni sungguh menarik perhatian~

sindaDila said...

berminat ? jadi silalah ambil ;D

Aby Umy said...

makasih dah share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singah lah ke blog aku?? :)

sindaDila said...

yeaah oraait ;D

Iznie said...

thnks2...jawab tagged niey...hehe

sindaDila said...

hehe welkem dear :DD