Wednesday, June 8, 2011

Should I or Shouldn't I?


YOU'VE GOT NO RESPONSE.
Is it one of the signals for me to stop right here?
Should I or shouldn't I?

Let the question be.
Bukan tujuan utama post ini dikeluarkan.
Malam ni just nak share something je dengan anda2 semua.
Love letter yg comel ni daripada Pencipta kita.

"Sesungguhnya dengan mengingati Allah, hati kita akan menjadi tenang"
[Surah Ar-Ra'd, 13 : 28]

Seriously, yup! (:
Nak ber'G6'? nak ber'Rocketeer'? ber'lazy song'? okay je.
Asal kita tak khayal, tak lalai, and paling penting
kita tak lupa untuk sentiasa ingat Dia dalam apa juga perkara yg kita sedang lakukan.
Sebab segala apa yg kita dapat, bukankah nikmat daripada Dia?
Betul, tak dinafikan sebagai manusia kita akan mudah terleka.
Mana taknya. Syaitan keliling duk apit, duk bisik, duk usha.
Betul tak?
Tapi takkan nak bagi dorang asyik menang je kan?
Takkan kita nak jadi kuda tunggangan syaitan (soalan exam tadi)
Okay people?

Yeaah baguss, baik2 semuanya ((:
Alhamdulillah.
Teruskan usaha kita ke arah perubahan ye.






6 comments:

acid_amino said...

hakhak..dila..like ur post!!tersentuh sudah didalam ini okeh!!hakhak..tq mengingatkn

Iznie said...

Jom same2 berubah...iznie pun dlm proses... :D

sindaDila said...

No problem. Tugas kita sama2 utk saling mengingatkan di samping utk diri kita sendiri jugak kan (:

sindaDila said...

Alhamdulillah. Jom sama2. Moga kita sentiasa istiqamah dear (:

gweenDanys said...

like dila pnye post :)

sindaDila said...

maseehh danis (: