Thursday, March 18, 2010

cool ? :D

guess what ?
aku sedang melayang terbang di awaan nan biruu lagi suuci tanpa debuu
cantikkan langit tuu , yaap , memang cantik sangat subhanallah (:

lepas tuu apa lagi , datanglaah pelbagai imaginasii ,
being the SPM leaver , ta sangka lebih sukar dari yang dijangka
na pilih course , ya Rab susaaah na wat pilihaan , yes because for our future right
tp sekarang tanaa cite pasal tuu
na cite pasaal diri ku ni yg da masuk dreamlaand waaaah :DD

na tau taak , apa yg aku pikirr , yeeeaah !
check this out first .



eggh koraaang , cool taak ? ahaa
best kan kalau nampak ni tengah jalaan n the driver is one of our muslim
pakai tudung labuuh , ya Allah memang aku respect !
prove to our nation , bangsa kita , agama kitaa ta munduur
still can afford this ,
and the most important thing , we are still in the right path
walaupun bila kita da berjaya sampai ke satu tahap yg tinggi ,
tp taak , kita sebenarnyaa tetap samaa dengan orang lain
kalau Dia na jatuhkan kita , sekelip mata jee kita boleh tergolek ke bawaah
makhluk Allah , khalifah di dunia ni , tiada pebezaan antara satu sama lain (:
imaan jee yg membezakan
jd kita perlu la sentiasa beringat , walau di mana pun kita berada , walau tinggi mana pun kedudukan kita ,
Allah is the pure love to our soul , so raise hands and pray , because He's the only one that showed us the way .
kan best jd muslim yg sebegini (:


and this is what i dreamt about insya Allah , hey tinggi sangat cenaye ni , biasalaah bila da duduk termenung , imaginasi tinggi2 kuaar , tapi pape puun waah doakaan dilaa yee (:

tutt , lunch timee , so gotta go . lepas ni na sambung wat angan2 balik laa , cam best je kott haha ,

okay till then , bye3






8 comments:

DILA is AZIE said...

insya Allah, dila akan doakan sis dila hehehe. :)

sindaDila said...

hehe saje je berangan ni , gambar melampau norr ahaa thanks sygg (:

acid_amino said...

huhu..nk satu jgk..tempah 2 keh!!..lalalala

sindaDila said...

wawawawa , saya tempaah , awaak huluur duit yee :DD

acid_amino said...

lorhhh...camtu plak?...xpe2...byr sendrik2 punyer ek..:p

sindaDila said...

ahaaa ok jee :DD

mirfa amirah said...

insya Allah..
sme2 yep kte sys (:

sindaDila said...

hehe insyaAllah , utk mirfaa gak aminnn (: