Monday, June 14, 2010

award from the two Dila , the pink addict :D


yeaahh two big thanks to Angelika Fadhilla and Dila Azie (:


1. Sila link kpd org yg bg award ni kat kamu.
ha dah ada dah kat ataaas ;D

2. Nyatakan sebab sebab anda suka kaler Pink.
tak de sebab rasanyaa , memang sukaaa ! tapi tak tahap yang melampau kot sekarang hee

3. Sejak bila suka dgn kaler Pink?
sejak tingkatan bape kott , sebab dulu suka hijau sebenarnya , kantoi haha

4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg yg b'kaler PINK.
sangat banyak , tak terkiraa rasanya ,

5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X
setakat ni belum ada gambar lagi , kalau ada , akan di update lepas ni (:


6. Tagged kawan kawan kamu yg minat PINK jugak.
ha tak ramai yg aku tahu berminat dengan pink ni , so sesape yg betuul2 peminat pink , amekla tauu ((: sebab award ni perlu inisiatif individu itu sendiri untuk mengambilnya (ceh pandaai2 je) yeke ? ye ! percayalah ! hehe


maaf , agak tergesa2 jawab , sudah mulai busy sejak abg pos laju da sampai :D





5 comments:

DILA is AZIE said...

due dila??? :)

diLa (: said...

haha ! from dila to dila ea sys? ngee~

sindaDila said...

haha yeaahh both of you bagi :D
so bila termasuk sis , 3 dila yg suka pink ! superb sweett :D

diLa (: said...

yes ! 3 dila pinky, hahaha

sindaDila said...

jomm2 cari lagi mana tau ada lagi dila yg lain hahaa :DD