Tuesday, February 9, 2010

haiiyaaakk !


aaargghh gilaa pressure aku hari ni
sape2 boleh tolong bagi aku punch bag colour pink sekarang
tolonglaah , aku merayuu ni , akuu da ada punch bag glove ni


sebelum sape2 jadi mangsa akuu
haha gila ganas weey perempuan ni lately
member2 aku mesti ta cayee jee aku da ceni an
talaa , aku tetap jee sama cam duluu just lagi kebal sikit kott
tapuun lg tough bermuscle ketaak2 kott , i guess
then makin tembam mungkin , kuaat makaaan , comeel2 chubby
haha geeli2 okay dila kau boleh keluar sekarang :D

tapi kan lagi preessure korang kott
asal baca blog ni jee , pasal tension , asal baca je tension haha
leek2 , ta kesah aa an sukaa akuu laa , blog akuu
kalau taak , kang koraang lak aku suruuh keluaar
ngaaha kita guraau2 jee wak ye waakk :DD

oklaa , bila aku tension camni ann , aku suka membayangkan macaam2
paling tak pun aku rasaa macam nak boom satu hiroshimaa tu balik haha
plus nagasaki ke haa ameek kaau
tak pun kan , lepas geraam cam yg dak2 laki suka waat
tumbuuk dindingg aa , tendangg sana sinii
caari gaduuhh ngan oraang
peeehh ta feminin aa camnii
ta besst ta best

tengok cam akuu
bila da jadi ala2 housewife ni kaan
bayangan aku da jadi versi laain
koraang rasaa ?
well , semestinya melibatkan cooking utensils right ?
meh join akuu yook
aku na wat lontar peluru pinggan mangkuk periuk belanga !
meeh sape2 yg tension samaa tuu
lets join me , kitaa tengokk sape menang
pemenang akan dikira mengikut berapa halusnyaa kecaian kacaa yang telah dibuaat
haha kiraa memang tension tahaap gaban laa tuuu
punya power balingg
but my imaginary daa exceeded
akuu bayangkaan macam mana laa kalau pinggan tuu mantuul pataah balik
puumm mukaa lak tuu an dia attack
kat situu gaak kau terkulaai

haha weeehh puaas gilaa dapat merepeek camnii
rasa cam da reduced jee tahaap ketekanan ituu
waaahhh

malam ni kena kejaa
then esook arghh
setelaah sekian lamaaa aku menunggu
yeaah its time for me to drive on the roaad
L baru siaap an , tuu la pasaal
sungguh lambat bukaan
haissyhh
pray for me
my brotheer selalu memberikan kata2 down
'asal kau bawaak je , gaung mesti kat depan aa'
tapee , aku tau sebenarnya dalam hati kau sangat sayang akuu kaaan ?
haha dilaa , kau nak keluar lagi ke ?
ok daa aku tau cukuup2 :D

alright then , i need to off
maghrib hampir tibaa (:
daaa~

currently counting the days ;D





8 comments:

r-mean said...

nak buat ape punch bag..nak punch ur brother ka..ish3x

sindaDila said...

haha maau lepaas geraam :DD

DILA is AZIE said...

kak dila. wow. makin 'kebal'. gagaga. :)

sindaDila said...

ahahaha :DD

acid_amino said...

ganas seyh...hahaha..

Iznie said...

haha...
wooo..anak sapa la nie....
haha

ganassss....
jom fighting...haha

sindaDila said...

acid amino ahahah agaak la kott :DD

sindaDila said...

iznie huaaahh u jangaan ajak fight , bahayaa ! ahaa :DD